Petitchef

Cotlet de porc cu sos de hrean

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Sos:

Preparare

  • Cotletele de porc se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc . Se scot, se pun intr-un vas pe care-l vom acoperi, sa stea calde.
  • Pregatim un sos alb din untul pus la topit, se amesteca cu faina si se stinge cu laptele. Adaugam smantana amestecata cu o lingurita de faina, se acreste cu zeama de lamaie.
  • Condimentam cu sare si piper. Daca sosul vi se pare gros, se mai poate dilua cu 100 ml supa (apa).
  • Adaugam cotletele in sos si lasam pe foc mic ~ 5 minute.
  • Intre timp dam hreanul pe razatoarea mica si il adaugam in sos dupa ce stingem focul. Servim fierbinte cu garnitura de cartofi.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei