Petitchef

Fenicul gratinat

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata feniculul, se taie verdeata, se taie in doua si se scot foile una dintr-alta apoi se pun la fiert 5-10 minute in apa cu sare si sucul de lamaie.
  • Branza + coniacul + smantana se amesteca intr-o pasta, apoi se adauga sunca
    - Ceapa se caleste in ulei, se adauga rosiile.
    - Rosiile din conserva trebuie lasate pe foc ceva mai mult, pana se evapora lichidul.
  • Montam bunatatea
    Intr-o forma ce merge la cuptor punem un pat din rosii, asezam artistic foile de fenicul si turnam peste fiecare cate putin sos de branza.
  • Se da la cuptorul preincalzit la 420F pe gratarul cel mai de sus pana incepe branza sa se topeasca (cateva minute) se decoreaza cu verdeata se potriveste cu un vin rosu.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fenicul la cuptor/finocchi al forno
Fenicul la cuptor/finocchi al forno
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Finocchi gratinati/fenicul gratinat
Finocchi gratinati/fenicul gratinat
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată de fenicul
Salată de fenicul
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Cheesecakes vegan
Cheesecakes vegan
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei