Petitchef

Tarta cu compot de piersici

Desert
4 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Un blat normal din 5 oua

5 g de zahar

5 g de faina.


Crema :

4 galbenuse

100 gr zahar

500 ml lapte

1 baton de vanilie

coaja rasa de lamaie

Preparare

  • Galbenusele se mixeaza bine cu zaharul, se adauga apoi laptele deasupra,
    se amesteca apoi se pune la fiert cu batonul de vaniglie si coaja de lamaie.
    Se lasa sa fiarba pana ce se ingroasa, apoi se lasa la racit.
  • Blatul se insiropeaza cu siropul din compotul de persici, apoi se aseaza deasupra crema. Se lasa la frigider cca 30 minute, dupa care se scoate si se aseaza feliile de persici deasupra. Se face o gelatina .
  • Din pliculetele pt tarte de la dr oetker apoi se aseaza peste persici. Se lasa la frigider cca 2 ore, apoi se serveste.

Poze

TARTA CU COMPOT DE PIERSICI, poza 1
TARTA CU COMPOT DE PIERSICI, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/06/2012

Reteta mi s-a purut excelenta si delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu fructe (capsuni si piersici)
Tarta cu fructe (capsuni si piersici)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu piersici
Tarta cu piersici
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu piersici si budinca de orez
Tarta cu piersici si budinca de orez
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta cu capsuni si crema de patiserie
Tarta cu capsuni si crema de patiserie
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta rasturnata cu prune mirabelle
Tarta rasturnata cu prune mirabelle
9 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.