Petitchef

TARTA CU COMPOT DE PIERSICI

Desert
4 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema :

Preparare

  • Galbenusele se mixeaza bine cu zaharul, se adauga apoi laptele deasupra,
    se amesteca apoi se pune la fiert cu batonul de vaniglie si coaja de lamaie.
    Se lasa sa fiarba pana ce se ingroasa, apoi se lasa la racit.
  • Blatul se insiropeaza cu siropul din compotul de persici, apoi se aseaza deasupra crema. Se lasa la frigider cca 30 minute, dupa care se scoate si se aseaza feliile de persici deasupra. Se face o gelatina .
  • Din pliculetele pt tarte de la dr oetker apoi se aseaza peste persici. Se lasa la frigider cca 2 ore, apoi se serveste.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

TARTA CU COMPOT DE PIERSICI, poza 1
TARTA CU COMPOT DE PIERSICI, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/06/2012

Reteta mi s-a purut excelenta si delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
Rețetă Tarta Iepuras cu oua de ciocolata
Tarta Iepuras cu oua de ciocolata
10 porții
2 h 12 m
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu piersici si budinca de orez
Tarta cu piersici si budinca de orez
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tarta cu piersici
Tarta cu piersici
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta cu piersici
Tarta cu piersici
6 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei