Petitchef

Tarta rapida cu fructe

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Pentru blat:

3 oua

400 g. faina

150 g. unt

100 g. zahar tos


Pentru sarlota:

2 plicuri praf de budinca de vanilie sau 1 portie crema de vanilie

100 g. portocale

100 g. capsuni

100 g. mere

100 g. banane

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Amestecati ouale cu untul si zaharul. Bateti bine. Adaugati faina si intindeti compozitia intr-o forma mare de tarta
    Intepati aluatul, din loc in loc, cu dintii unei furculite. Coaceti timp de cca. 25 de minute.
  • Rasturnati cu grija aluatul pe platoul de servit: asezati platoul cu partea pe care va sta tarta deasupra aluatului si cu o miscare ferma, rasturnati forma de copt astfel incat aluatul sa ajunga cu fundu'-n sus.
  • Pregatiti budinca asa cum o pregatiti de obicei, insa in loc de 500 ml. lapte necesari unei portii folositi doar 200-250 ml. Dupa ce s-a ingrosat, intindeti-o pe blat. Lasati sa se raceasca bine si-apoi ornati cu fructele taiate felii.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de varaSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: