Rochers în stil tiramisu, desertul italian perfect în porții mini pentru a merge cu cafeaua ta!
Alertă pentru toți amatorii de tiramisu, iată câteva miniaturi dulci care dau dependență: rocher în stil tiramisu :-) Aceste mici minunății combină tot ceea ce ne place la un tiramisu clasic: un mascarpone cremos, o atingere de cafea și un strat de cacao. Perfecte pentru un snack sau pentru a încheia o masă în stil mare, aceste rochers sunt pe cât de delicioase, pe atât de ușor de preparat ;-)
Ingrediente
Materiale
- 1 tocător
- mixer electric
Rețete inrudite
Opéra-desertul suprem
Preparare
Se mixează biscuiții până devin pulbere.
Se separă albușul de gălbenuș și se bate albușul până se întărește.
Se freacă gălbenușul cu zahărul și extractul de vanilie până se deschide la culoare. Se încorporează cafeaua.
Se adaugă mascarpone și se bate din nou.
Se adaugă praful de biscuiți la amestec și se amestecă.
În cele din urmă, se încorporează ușor albușurile bătute spumă folosind o spatulă.
Se acoperă bolul cu folie alimentară și se dă la rece cel puțin 3 ore.
Se modelează amestecul rece în bile și se tăvălesc prin pudra de cacao neîndulcită. Răciți timp de 1 oră.
Dați din nou prin cacao, dacă este necesar.
Și acum este gata!
Observații
Cu ce să înlocuim biscuiții?
Aceștia pot fi înlocuiți cu pișcoturi. Acestea sunt mai uscate, astfel încât veți avea nevoie doar de 100 g (pentru 18 porții).
Cu ce să înlocuiesc oul?
Puteți face o crème montée cu smântână 30% grăsime (100 ml), mascarpone (250gr), zahăr pudră (1 lingură), extract de vanilie (1 linguriță), cafea (1 lingură) și o amestecați cu biscuiții bureți.
Cum se păstrează aceste mici tiramisu?
Le puteți păstra până la 3 zile în frigider, într-un recipient etanș.
Echipamente de gătit
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
