Petitchef

TORT CU CREMA CARAMEL LISSA

Desert
6 porții
45 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amestecam zaharul cu apa si cu esenta de rom ,le punem la fiert si dupa cateva clocote, stingem focul si lasam siropul sa se raceasca. Preparam crema : Zaharul se topeste la foc mic pana se caramelizeaza, apoi se adauga laptele fierbinte amestecand repede.
  • Separat se freaca galbenusurile cu amidonul se adauga siropul fierbinte si se pune pe foc amestecand mereu pana se ingroasa ca o smantana.
  • Adaugam gelatina dizolvata in putina apa rece. Lasam crema sa se raceasca si apoi o amestecam cu frisca si cu albusurile batute spuma. Blat: Se bat albusurile spuma tare , apoi se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.
  • Se adauga galbenusurile unul cate unul si apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se coace intr-o forma rotunda ( 26 cm) unsa cu unt si tapetata cu faina timp de 25 de minute 180 gr.Se scoate, si se lasa sa se raceasca bine.


Poze

TORT CU CREMA CARAMEL LISSA
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 2
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 3
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 4
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 5
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 6
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 7
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 8
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 9
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 10
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 11
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 12
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 13
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 14
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 15
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 16
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 17
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 18
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 19
TORT CU CREMA CARAMEL LISSA - poza 20

Întrebări:




Comentarii:

06/11/2013

Este ok

(0) (0) Abuz
13/11/2011

Kmnklnjkn

(0) (0) Abuz
26/06/2011

Crema inauntrul tortului?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează