Petitchef

Tort de ciocolata alba si zmeura

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Crema :

300 g ciocolata alba

400 ml frisca lichida

300 g zmeura

Preparare

  • Se adauga si frisca lichida si se amesteca pana se omogenizeaza iar ciocolata e topita complet.Se lasa la racit.
  • Nu va speriati daca este subtire, dupa 10-12 ore la frigider se intareste.Forma de tort o acoperim cu folie alimentara, asezam zmeura spalata si scursa bine.
  • Turnam compozitia de cioco+frisca care s-a racit si s-a ingrosat putin. O puteti tine putin in frigider.Se pune blatul si se da la rece 12 ore.

Poze

Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 1
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 2
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 3
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 4
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 5
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 6
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 7
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 8
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 9
Tort de ciocolata alba si zmeura, poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de zmeura si ciocolata alba
Tort cu mousse de zmeura si ciocolata alba
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata alba si zmeura
Tort cu ciocolata alba si zmeura
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort de zmeura cu coacaze negre si sos de ciocolata
Tort de zmeura cu coacaze negre si sos de ciocolata
8 porții
3h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2h12m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: