Petitchef

Tort DIPLOMAT

Desert
8 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de compot ~ 15 minute.
    Dupa care se pune in baie de aburi ~ 3 minute (atentie la gelatina, sa nu fierbeti pentru ca-si pierde calitatile).
    Gelatina se va lasa sa se raceasca singura la temperatura camerei.
    Bucatile de ananas din compot se taie mult mai mici si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
    Oualele se amesteca cu zaharul, se bat cu mixerul ~ 10 minute, dupa care se pun la foc mic, pana se face o ciulama.
    Cand se raceste ciulamaua se va amesteca cu gelatina racita.
    Frisca se bate cu mixerul si se amesteca cu ciulamaua, se adauga si bucatelele de ananas (stoarse de zeama).

    Intr-o cratita destul de maricica , care se va uda cu apa, se pune folie de plastic, se aranjeaza fructe dupa preferinte (eu am pus portocale, visine si ananas).

    Se adauga compozitia de tort si se aranjeaza un strat de piscoturi.
    Se lasa la frigider pana se intareste (de preferat peste noapte).

    Se rastoarna pe platou si se orneaza dupa preferinta.


    Eu am ornat tortul si cu forme de ciocolata. Am topit putina ciocolata neagra, vreo 4 patratele.
    Le-am pus intr-o punga de plastic pe care am introdus-o in apa fierbinte.

    Pe o folie de aluminiu am facut bulinute si inimioare. Se lasa la intarit dupa care se desprind cu grija sa nu se rupa.


    Bon Appetit!

Rețete inrudite

YouTube

Tort cu capsune


Întrebări:




Comentarii (26):

09/04/2015

Yam yam

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2014

Deocamdata nu l-am incercat dar sper sa-mi iasa sambata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/04/2014

Foarte bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/01/2014

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/07/2013

Bun si ieftin

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/07/2013

Foarte buna, n-am cuvinte

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/12/2016

Cred ca o sa iasa bun! Sarbatori fericite!

(0) (0) Abuz
05/02/2016

Cum de nu este crema galbena de la oua?

(0) (0) Abuz
01/01/2015

F.bun,usor

(0) (0) Abuz
01/01/2015

L-am facut! ....a iesit super!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort portughez de biscuiți
Tort portughez de biscuiți
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează