- Home
- Rețete
- Tort
- TORT DIPLOMAT
TORT DIPLOMAT
Preparare
- Dupa ce s-a racit,am taiat blatul in doua.
- Se da compozitia de oua deoparte si se adauga gelatina si se amesteca bine.
- And este calduta,compozitia de ou se adauga peste frisca.
- Se adauga arome (dupa preferinta)-eu am folosit vanilie.
- Se captuseste vasul cu folie alim.
- Se pune o foaie de blat, se insiropeaza, se toarna crema si apoi cealalta foaie.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (49):
Super
Arata foarteee binee
Dar cum ai facut blatul? Ca incepi cu taierea lui!
Am sa o incerc k arata foarte bine
Cel mai tare , cel mai simplu, cel mai bun , bravo
E superb
Super bun
Bun bun
Foarte frumos este ornat si cred ca este foarte bun, felicitari
Super