Petitchef

Tort cu piersici si caramel

Un tort aniversar,facut in ultimul moment dar deosebit de gustos si usor !
Desert
10 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

10

Pentru blat :

Pentru crema :

Pentru topping :

Preparare

  • Pregatim o forma de copt de 26 cm cu peretii detasabili.Intr-un bol de mixat , mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana acesta se dizolva,adaugam pe rand ouale si laptele, apoi faina amestecata cu praful de copt iar la final esenta de vanilie.Le introducem in cuptorul preinclazit la 180 grade timp de 25-30 minute pana capata o culoare usor aurie.Il lasam la racit.
  • Pt crema:batem frisca, apoi mixam untul moale impreuna cu crema de branza si zaharul pudra iar pe urma incorporam frisca.Gelatina o topim conform instructiunilor de pe ambalaj si o amestecam in crema.Taiem blatul in 2 , pe blatul de jos punem piersici din conserva taiate bucatele iar deasupra turnam crema si acoperim cu cel de-al doilea blat.Dam la frigider 2 ore.
  • Intre timp intr-o tigaie caramelizam usor zaharul apoi adaugam untul taiat cubulete iar la final adaugam frisca lichida si amestecam inca 1 min.Lasam la racit 1 ora.Dupa 2 ore turnam caramelul peste tort si il nivelam apoi ornam cu bilute colorate.Enjoy!

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii (25):

09/03/2014

Foarte prost explicata reteta (ceva mai multe detalii), in plus cand adaugi gelatina conform instructiunilor se branzeste crema si nu o mai poti folosii (tocmai buna de aruncat la gunoi)... Gelatina confotm instructiunilor se topeste in apa iar cand o adaugi in crema se allege prafu de ea... multumi petitchef pt. reteta foarte prost detaliata.

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

As dori sa fac cateva precizari: gelatina foi se lasa la inmuiat in apa , apoi se scurge de apa si se topeste la baine marie adica fara apa,pe aburi.Crema nu are cum sa se branzeasca, daca aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.Numai bine!

08/03/2014

F.bun si aspectuos

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
Valeria, 10/09/2018

GUSTOS

(0) (0) Abuz
07/07/2017

E bun

(0) (0) Abuz
24/06/2015

Este tentant ,pare delicios si usor de facut

(0) (0) Abuz
05/07/2014

Delicious,are de toate

(0) (0) Abuz
05/07/2014

Ce atâta tevatură cu gelatina. Eu n-am folosit până acum foi gelatina, ci granule. Vă pot garanta că vă iese rețeta fără probleme(folosesc frecvent la milchschnitte,cheese cake, tort diplomat etc). Totuși, dacă aplicați corect modul de întrebuințare al produselor, nu are de ce să vă fie teamă ! Citiți deci, cu atenție, și folosițile ca atare. Spor la bucătăreală :) Gabriel55

(0) (0) Abuz
borceamaria@yhoo.com, 17/03/2014

In loc de 4 foi de gelatina, cate
gr. de gelatina granule putem folosi?

(1) (0) Abuz
Luckycake
Răspuns Luckycake:

Ar fi 8 grame gelatina ,o zi buna !

11/03/2014

Deliciu!!!!!!!!!!!!!!

(1) (0) Abuz
08/03/2014

EXCELENT!

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
Tort cu mousse de ciocolata si mousse de piersici
8 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort cu mousse de pepene galben si crema cu piersici
Tort cu mousse de pepene galben si crema cu piersici
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu crema de frisca, mascarpone si piersici
Tort cu crema de frisca, mascarpone si piersici
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei