Petitchef

Tort Diplomat

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Crema din:

Preparare

  • Se fac doua blaturi din cate 3 oua, ca AICI. In primul se pune 2 picaturi de colorant verde, in al doilea portocaliu. Am vrut sa le asortez cu fructele care le-am folosit: kiwi si portocale.
  • Gelatina se pune la inmuiat. Galbenusurile si zah?rul se freaca bine, se adaug? laptele si se fierb pe baie de abur, pana ajunge la consistenta unei creme pudding. Daca folositi fructe din conserva, se poate folosi si sucul din conserva. Se ia crema de pe foc si se adauga cele 25 gr de gelatina inmuiata in apa sau suc. Se amesteca totul, pana s-a dizolvat bine toata gelatina, dupa care se da crema la rece.
  • Dupa ce s-a racit in crema se incorporeaza 400 ml de frisca. Se tapeteaza o forma de tort cu folie. Se aseaza primul blat verde care se insiropeaza. deasupra se aseaza un strat din felii de kiwi si jumatate de frisca. Se adauga al doilea blat portocaliu, care la fel se insiropeaza.
  • Deasupra se aseaza de data asta felii de portocale, dupa care se intinde restul de frisca. Se da la rece 2-3 ore. Dupa ce s-a intarit, se rastoarna pe un platou si se dezlipeste usor folia de plastic. Se imbraca in restul de 100 g de frisca. In 2-3 linguri de frisca, am adaugat 2 picaturi colorant verde cu care am orneat deasupra.
  • Din jumatati de felii de kiwi se orneaza, dupa inspitatie. Iar ca sa fie in ton cu verdele de la kiwi, am presarat si cocos verde pe lateral.


Poze

Tort Diplomat
Tort Diplomat - poza 2
Tort Diplomat - poza 3
Tort Diplomat - poza 4

Întrebări:




Comentarii (17):

23/03/2014

Arata foarte frumos..as vrea sa o incerc si eu

(0) (0) Abuz
01/02/2014

Super

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Super bun ;)

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Arata bine

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Frmos

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Arata foarte bine , cred ca e gustos !

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Bun bun fffff bun

(0) (0) Abuz
09/03/2013

Super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează