Petitchef

Tort diplomat(altfel)

Desert
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • In sucul de ananas punem pliculetele de gelatina sa se inmoaie, daca mai e nevoie, mai picuram si apa; mixam branzica cu smantana si zaharul, adaugam frisca si incorporam usor; intre timp taiem fructele dupa preferinte; punem gelatina la foc sa se inmoaie, dar sa nu fiarba; se raceste un pic si o adaugam peste compozitie; punem fructele si amestecam.
  • Asezam blatul de tort in forma, punem fructe pe lateralul formei(pentru a arata frumos cand desfacem tortul) si turnam tortul; il dam la rece peste noapte.
    Cand il scoatem il putem orna cu frisca, avut timp decat sa asez fructe pe el, ca desfacut exact cand si servit si, pentru ca eram in familie, nu s-a mai asteptat gatirea tortului.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă TORT DIPLOMAT
TORT DIPLOMAT
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort diplomat
Tort diplomat
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort diplomat cu fructe
Tort diplomat cu fructe
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort Despacito
Tort Despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Chowder – altfel de supa Chowder – altfel de supa 6 altfel de oua 6 altfel de oua

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.