Petitchef

Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Ingrediente blat:

Ingrediente crema:

Ingrediente Krantz:

Preparare

  • Se cerne faina si cacaoa si se amesteca.
    Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 7 lg de zahar pana se dizolva.
  • Se bat albusurile spuma cu coaja de lamaie si zaharul ramas (2 lg), apoi se adauga galbenusurile frecate cu zaharul apoi faina amestecand usor pe verticala.Se unge foma de tort cu unt si se pune hartia de copt. Peste se toarna compozitia.
  • Se coace in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu timp de 25 de minute.
  • Se dizolva faina in lapte si se pune pe foc mic pana se ingroasa.Se freaca untul spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga lingura cu lingura crema fiarta si racita, nuca macinata si zaharul vanilat.
  • Se maruntesc cu un cutit nucile ramase.
    Se caramelizeaza zaharul si se adauga nucile.
    Se amesteca bine pana cand bucatile de nuci sunt invelite in caramel.
  • Se rastoarna pe o hartie de copt unsa cu putin ulei.
    Se lasa la racit apoi se pune deasupra o alta hartie si se maruntesc cu ciocanul de snitele.
  • Se taie blatul dupa ce se raceste in doua, pe orizontala.Se intinde jumatate din crema pe primul blatse acopera cu al doilea, se imbraca tortul in crema ramasa si se presara caramelul.Se lasa la rece pana a doua zi.


Poze

Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 2
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 3
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 4
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 5
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 6
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 7
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 8
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 9
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 10
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 11
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 12
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 13
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 14
Tort Krantz - cadoul meu de ziua mea - poza 15

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Cele mai servite cocktailuri de Ziua Indragostitilor Cele mai servite cocktailuri de Ziua Indragostitilor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează