Petitchef

Tort cu nucă și portocale :)

Desert
15 porții
1 oră
35 min
Ușor
Simplu si ciocolatos

Ingrediente

15

Preparare

  • Se bat gălbenușurile cu sare și zahar apoi se adaugă nuca, sifonul, cacaua, praful de copt și faina. Se coace 35 de minute la 180 grade. Cand e gata se lasa sa se răcească și se taie in 2.
  • Se amesteca albușurile cu zahar și se bat pe baie de aburi pana se topește zaharul apoi se mixează adaugand cacaua si esenta.
  • Se amesteca ingredientele pentru sirop. Se pune o parte de blat in tava, sirop, crema, blat, sirop si crema.
  • Se taie felii și se decorează prăjitura apoi se lasa la rece 2 ore.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort de nuca cu ciocolata si cafea
Tort de nuca cu ciocolata si cafea
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu nuca si crema de ciocolata (craciun 2008)
Tort cu nuca si crema de ciocolata (craciun 2008)
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu nuca
Tort cu nuca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale La ce pot fi folosite cojile de portocale? La ce pot fi folosite cojile de portocale?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: