Ingrediente: 300 g spanac (proaspăt sau congelat) 300 gr de cartofi 1 L de supă de legume 2 căței de usturoi 2 linguri semințe de dovleac 2 linguri de semințe...
Ingrediente: 150 gr de paste (fără gluten pentru noi) 200 gr dovleac plăcintar 1 lingura ulei de măsline 100 ml de smântână de soia (sau smântână proaspătă) 2...
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor : 700...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert...
Ingrediente: 300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm, pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati, 2 lingurite boia dulce...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc...
Ingrediente: un dovleac in forma de para 1 lingura ulei de masline 250 g arpacas 300 g broccoli, taiat in bucati medii 100 g rosii uscate la soare, taiate 1...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 1/2 kg. dovleac 2 cepe 1 catel de usturoi o lingura de unt 100 ml. vin alb 500 ml. supa de legume 250 g. smantana sare, piper 2 morcovi o telina...
Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 fir de cardamom, ½ lingurita coriandru macinat, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita scortisoara macinata, ½...