Ingrediente: 300 g spanac (proaspăt sau congelat) 300 gr de cartofi 1 L de supă de legume 2 căței de usturoi 2 linguri semințe de dovleac 2 linguri de semințe...
Ingrediente: 150 gr de paste (fără gluten pentru noi) 200 gr dovleac plăcintar 1 lingura ulei de măsline 100 ml de smântână de soia (sau smântână proaspătă) 2 ...
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor ...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 1 Kg. de dovleac spalat, curatat de coaja si de seminte si taiat in felii O ceapa curatata si spalata 2 morcovi curatati si spalati Un sfert dintr-...
Ingrediente: 300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm, pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati, 2 lingurite boia dulce de a...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc pr...
Ingrediente: un dovleac in forma de para 1 lingura ulei de masline 250 g arpacas 300 g broccoli, taiat in bucati medii 100 g rosii uscate la soare, taiate 1 ceap...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 1/2 kg. dovleac 2 cepe 1 catel de usturoi o lingura de unt 100 ml. vin alb 500 ml. supa de legume 250 g. smantana sare, piper 2 morcovi o telina 1/2...
Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 fir de cardamom, ½ lingurita coriandru macinat, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita scortisoara macinata, ...