Ingrediente: 2 kg caise 700 gr zahar Sucul proaspat stors de la o lamaie 2 pliculete de Gelfix Super 3:1 de la Dr. Oetker (optional) Multicooker Philips 5...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Pentru clatite 100 g faina alba 100 ml apa minerala 50 ml ulei 25 g zahar sare Pentru umplutura eu le-am umplut cu dulceata de afine Optional zahar...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 500 g faina 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat bourbon Coaja rasa de la o lamaie 3 linguri de zahar 250 ml apa calda 100 ml apa minerala 100...
Ingrediente: 500 gr branza dulce de vaci 100 gr zahar 350 gr faina (350-400 gr ; Cantitatea de faina depinde de cantitatea de zer din branza) 2 oua 2 pliculete...