Petitchef

Andive umplute cu crema de branza

Felul principal
5 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se spala bine andivele si se desprind foile cu grija ca sa nu se rupa.
    Se freaca crema de branza cu patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul.
  • Se aseaza foile de andive pe un platou, apoi se spriteaza branza in interiorul foilor.Se decoreaza cu o feliuta de ardei rosu (fara seminte) si cu fire de marar.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

13/08/2013

Am sa o incerc si eu. merci!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Andive cu salata crocant-cremoasa
Andive cu salata crocant-cremoasa
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Andive cu branza, seminte si nuci
Andive cu branza, seminte si nuci
6 porții
7 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Andive umplute cu ton
Andive umplute cu ton
3 porții
15 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Andive cu sunca
Andive cu sunca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei