Petitchef

Crema de branza cu verdeata si usturoi - reteta usoara

Felul principal
4 porții
32 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g branza de vaci proaspata

200 g smantana

6 catei de usturoi

o mana mare de patrunjel tocat

o mana mare de marar tocat

sare si piper

Preparare

  • Se sfarma branza care se amesteca cu smantata si cu verdetata si usturoiul dat prin razatoarea mica.
  • Se condimenteaza si se serveste pe o felie mare de paine neagra cu fasii de castraveti , piper si ulei de masline.



Comentarii:

05/05/2015

Bun de te lingi pe.......degete!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/03/2016

Foarte bun dar eu am pus telemea de vaca.

(0) (0) Abuz
04/09/2013

Super tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crema de branza cu spanac
Crema de branza cu spanac
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Crema de branza, facuta acasa
Crema de branza, facuta acasa
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de branza
Crema de branza
8 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCrema de branzaCrema de branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: