Petitchef

Cordon bleu clasic

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui,


felii subtiri de sunca presata,

bastonase de cascaval,

sare,piper dupa gust,

oua,faina,pesmet

ulei ptr. prajit

Preparare

  • Taiem cotletul in felii mai grosute , le batem subtiri ,se sareaza , se pipereaza .
  • Pe felia de carne asezam o felie de sunca,una de cascaval .
  • Rulam carnea , capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina,ou,pesmet si le prajim pana devin aurii.
  • Le servim cu garnitura de cartofi pai .

Poze

Cordon Bleu clasic, poza 1Cordon Bleu clasic, poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

23/11/2016

F.bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/10/2016

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/10/2016

Da,este reteta autentica

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Simi, 09/04/2018

Am gătit această rețetă ,am folosit cașcaval feliat ,este foarte bun ,eu prind scobitori pentru a nu se desface ruloul .

(0) (0) Abuz
04/11/2016

Excelent

(0) (0) Abuz
02/11/2016

Am uns carnea intai cu mustar apoi sunca su cascavalul,excelenta

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/10/2016

Eu sunt carcotasa deobicei pentru ca de foarte multe ori gasesc tot felul de greseli si abrambureli, dar de data asta nu, pentru ca este reteta corecta de cordon bleu. As sugera, ca o imbunatatire, sa se unga feliile de carne cu putin mustar si abia apoi sa se puna sunca si cascavalul care nu are importanta daca e sub forma de felie, bastonase sau ras pentru ca tot cascaval este. Pentru cine are nelamuriri in legatura cu garnitura le spun ca pot face orice garnitura doresc cu toate ca e mai bun cu cartofi fie ei prajiti, la cuptor sau piure.

(1) (0) Abuz
30/10/2016

Excelent,mai bun ca la restaurantele de lux

(0) (0) Abuz
Lixandra, 30/10/2016

Se folosesc batoane de cascaval sau felii ? Cartofii din poza nu arata a cartofi pai ci mai degraba a cartofi la cuptor !

(0) (0) Abuz
30/10/2016

La ingrediente folosesti bastonase de cascaval, la preparare iti trebuie felii de cascaval. "Reteta" e cat se poate de neingrijita si facuta la misto.
Si las-o mai usor cu prajelile!

(0) (1) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Burger
Burger
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Crochete de coquillettes
Crochete de coquillettes
2 porții
32 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cordon bleu din piept de pui
Cordon bleu din piept de pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu
Cordon bleu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: