Petitchef

Vinete chinezesti cu taitei din orez

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Vinetele se curata de coaja si se taie felii subtiri in reteta originala spune ca se prajesc in baie de ulei nu incumetat pus putin ulei intr-o tigaie de teflon si rumenit frumos.
  • Daca le faceti in baie de ulei sa le puneti la scurs intr-o sita apoi sa le puneti intr-o oala/tigaie fara ulei
  • Adaugati usuroiul taiat si ardeiul iute - sa puneti cu nadejde si usturoi si iuteala, caliti 2-3 minute, se adauga sosul de soia, vinul si supa se mai lasa 3 minute.
  • Sosul soia folosit este foarte concentrat negru la culoare si mai vascos a trebuit sa pun mai putin de 10 ml.
  • Se adauga amidonul dizolvat in putina apa calduta si se adauga peste vinete sa le fixeze mai bine gustul!
    acesta e rezultatul!

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura


Poze

Vinete chinezesti cu taitei din orez
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 2
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 3
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 4
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 5
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 6
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 7
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 8
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 9
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 10
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 11
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 12
Vinete chinezesti cu taitei din orez - poza 13

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
1 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează