Petitchef

Cap de porc cu usturoi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Capul se pune la fiert cu sare. piper boabe, foaia de dafin,catei de usturoi vreo 6-7, delikat.Dupa ce a fiert se scot oasele, se sareaza, si se presara cu boia din abundenta.
  • Se piseaza 5 catei de usturoi care se freaca bine cu sare si ulei pana se ingroasa ca o maioneza , se pune apa sa-l subtiem si-l turnam peste capul codimentat .Se da la rece ptr. cateva ore sa se patrunda bine.

R retete-romanesti.info



Comentarii:

07/02/2013

Nasoala rau reteta

(0) (0) Abuz
20/12/2012

Excelenta..sper sa iasa buna...acum fac

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc cu ciuperci si usturoi verde
Muschiulet de porc cu ciuperci si usturoi verde
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă File de porc cu usturoi si ghimbir
File de porc cu usturoi si ghimbir
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu usturoi si bulion
Cotlet de porc cu usturoi si bulion
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.