Petitchef

Ciorba de conopida

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


patrunjel radacina

rosie

ardei gras


cub Knorr de pui

ulei, smantana

galbenus de ou

frunze de patrunjel si leustean.

Preparare

  • Se curata morcovul si se da pe razatoare. Ceapa, ardeiul gras si patrujelul radacina se taie cubulete mici. Conopida se desface bucatele mici si se spala.
  • Intr-o cratita se pune ulei, dupa care se adauga ceapa, ardeiul gras, morcovul, patrujelul radacina si se inabuse. Se adauga apa, sarea si se lasa sa fiarba.
  • Cand incepe sa fiarba se adauga, cubul de pui, rosia taiata marunt si bucatele de conopida si se lasa sa fiarba la foc incet.
  • Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel si leustean, se ia de pe foc si se dauga galbenusul amestecat cu smantana.Se serveste cu ardei iute.

Poze

CIORBA DE CONOPIDA, poza 1CIORBA DE CONOPIDA, poza 2CIORBA DE CONOPIDA, poza 3CIORBA DE CONOPIDA, poza 4CIORBA DE CONOPIDA, poza 5



Comentarii (30):

lani, 06/10/2018

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
C.Popescu, 15/11/2017

Super buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/11/2016

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/03/2015

Like

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ana marinela, 14/02/2019

Am s-o „încerc”...pare interesantă

(0) (0) Abuz
04/10/2018

Super!

(0) (0) Abuz
09/09/2015

Este delicioasa, sanatoasa si usoara pentru acest aceste zile de toamna

(0) (0) Abuz
04/10/2014

Like

(0) (0) Abuz
27/06/2014

Beton !

(0) (0) Abuz
alina elena_c2013
alina elena_c2013, 07/06/2014

Este delicioasa


















































Este delicioasa!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume si conopida
Ciorba de legume si conopida
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: