Petitchef

Ciorba de ciuperci cu carne de pui

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Speli carnea de pui si ciupercile si le pui impreuna la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curatate si taiate marunt.
  • Morcovii si usturoiul ii tai marunt si ii adaugi peste carne si ciuperci, care au fiert in prealabil timp de 5 minute.
  • Cand sunt fierte ingredientele, pui taiteii ,pasta de ardei iute si smantana. Se lasa sa mai dea cateva clocote.Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.


Întrebări:

Dar daca nuse pune smintina ce se intimpla

Răspuns:

Se poate si fara. Dar o sa fie ca o supă. Daca o vreti mai acra adaugati bors.






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează