Petitchef

Ciorba cu conopida si mazare / cauliflower and peas soup

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

1/2 ardei

2 morcovi subtiri

400 g mazare congelata

1/2 conopida mica

delikat, sare, piper, boia

2 cuburi Knorr smantana si patrunjel

1 lingura otet

2 linguri sos de rosii

parunjel

Preparare

  • Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba.
  • Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea si condimentele. Se mai lasa putin la fiert si se adauga patrunjelul verde tocat.

Întrebări:




Comentarii:

19/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de conopida
Ciorba de conopida
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de conopida
Ciorba de conopida
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteRomanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: