Petitchef

Ciorba de cartofi cu tarhon

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
Ciorba de cartofi este foarte usoara, ieftina si de post.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1-2 cepe


radacina telina



bulion pentru ciorba

un pic de ulei

leustean, tarhon

sare, vegeta

Preparare

  • Ceapa, morcovul, telina si ardeiul tocate marunt se pun intr-o oala cu putin ulei si se calesc pret de 5 minute.
  • Se adauga apa, sare, vegeta si se lasa sa fiarba pana cand morcovul este aproape facut.
    Se adauga rosiile, iar apoi cartofii taiati cubulete.
  • Se mai lasa la foc pana cand si acestia sunt fierti. Se poate acri cu putin bors, pentru cine prefera ciorba acra. Punem leusteanul si tarhonul (din plic in cazul meu, ca pe cel la borcan l-am terminat), si ciorbita este gata.

Poze

Ciorba de cartofi cu tarhon, poza 1Ciorba de cartofi cu tarhon, poza 2Ciorba de cartofi cu tarhon, poza 3Ciorba de cartofi cu tarhon, poza 4Ciorba de cartofi cu tarhon, poza 5


Comentarii (28):

27/03/2019

Calitul legumelor se face pentru a da si gust si de a mentine vitaminele in legume in momentul cand se fierb...! Asta este secretul calitului!
Pofta buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
jemenez_garcia_a2014
jemenez_garcia_a2014, 24/12/2017

Adrian legumele într-o ciorbă se pun direct la fiert, nu la călit. Vai de capul meu daca aș mânca așa o lepădătură. Auzi, legume călit! Adrian, mai bine lasă-te de gătit că intoxicat lumea

am gătit această rețetă (1) (3) Abuz
mariana codea, 13/07/2015

Daca o mai dregi si cu galbenus plus smantana ,juri ca este de ,,cocos''

am gătit această rețetă (1) (1) Abuz
13/06/2015

Mi-a plăcut!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/08/2013

Beton

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Lixandra, 25/03/2019

Eu calesc legumele (in afara de ceapa pe care o adaug dupa ce pun apa) la orice ciorba , doar cateva minute , iese mult mai gustoasa .

(0) (1) Abuz
John_, 24/12/2017

Fara nenorocita aia de vegeta nu stii sa gatesti? Pacat ca nu pot s-o pregatesc: eu am bulion pentru prajituri, nu din ala pentru ciorba!

(1) (2) Abuz
Adrian, 06/10/2017

Mai jimenez fată sau băiat,ciorbele de legume au alt gust cu zarzavatul calit in putin ulei,miiat puțin, nu prajit!La ciorbele de carne nu se calește.Ce mancare scazută visezi?

(4) (1) Abuz
14/07/2015

Grozava!

(0) (0) Abuz
13/07/2015

Pentru vegeta

(1) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de cartofi noi cu tarhon
Ciorba de cartofi noi cu tarhon
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de cartofi cu tarhon
Ciorba de cartofi cu tarhon
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!12 retete de Cartofi copti12 retete de Cartofi coptiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: