Petitchef

CIORBA CU CARNE DE PORC

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incepem cu fierberea carnii. Spuma formata se aduna ori de cate ori este nevoie. Intre timp se pregatesc legumele. Morcovii si pastarnacul se taie cubulete. Mazarea si fasolea le-am avut la congelator.
  • Rosiile se decojeaza si se taie cubulete. La fel si cartofii.Cand este aproape fiarta carnea, se adauga toate legumele si vreo 2 frunze de leustean.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.La sfarsit se adauga o mana de taitei de supa. Se mai lasa sa fiarba vreo 3-4 minute.
  • De data asta am mancat-o fara smantana.
  • Dar, dupa preferinte, se poate acri cu lamaie sau bors, se poate pune smantana sau se poate servi cu ardei iute. In orice varianta, este delicioasa.


Întrebări:




Comentarii:

11/01/2014

Arata bine ,cred ca e si gustoasa un pic de verdeata deasupra daca se punea sa arate si mai bine....dar e bine si asa

(0) (0) Abuz
21/11/2013

Se observa este ceva delicios.

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Este extraordinar de buna sotul meu a ramas uimit

(0) (0) Abuz
24/04/2012

Delicioasa

(0) (0) Abuz
02/02/2012

Nu sint un fan al ciorbei dar cred ca este f buna arata bine numai ca eu pun verdeata la urma si opres focul la tine verdeata nu se vede dar si asa arata f bine
sa aveti pofta

(0) (0) Abuz
02/12/2011

Buna rau

(0) (0) Abuz
04/09/2011

Gustos!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează