Petitchef

Ciorba de legume cu orez

Felul principal
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


1 dovlecel mai mic,


1- ardei gras verde,

bulion,

200 g orez,

1 ceapa,

1 praz ,

leustean,

ulei,

sare,

piper.

Preparare

  • Spalam bine legumele, le curatam si le taiem dupa preferinta.
  • Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul .
  • Dupa ce s-au inmuiat legumele punem si orezul si bulionul si mai lasam pana fierbe si orezul, dupa care punem sare dupa gust si mult leustean tocat fin.

Întrebări:




Comentarii:

ludmila22
ludmila22, 05/08/2017

E superba aceasta rețetă

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Mircea, 06/08/2017

Poate ciorba umpluta cu pilaf!

(0) (0) Abuz
06/08/2017

Nici la spital nu se găteşte aşa

(0) (0) Abuz
05/08/2017

E bun si pilaful asta, dar in alta ordine... E bine sa incercam pana reusim.

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 05/08/2017

200 gr orez? Faci pilaf? 200 gr orez inseamna cam o cana de orez si ies aproximativ 4 portii de pilaf ! T-am mai zis : lasa-te de gatit sau pune mana si invata sa gatesti cum trebuie !

(0) (0) Abuz
03/08/2013

Pozaa:))))))))?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de legume
Ciorba taraneasca de legume
3 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de legume si conopida
Ciorba de legume si conopida
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei