Petitchef

Ciorba de stevie

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
stevie (de la tara, asa ca nu am cantarit-o)



3 oua

1 ceasca de orez

500 ml iaurt

ulei


patrunjel

sare

Preparare

  • Se curata stevia de cozi, se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert intr-o cratita cu apa calda. Se fierbe cca 10-15 minute, apoi se pune la scurs si se lasa pana se mai raceste.
  • Intre timp se pune ceapa si morcovul la calit in ulei. Se calesc putin dupa care se adauga o cescuta de apa calda peste ele.
  • Stevia se taie marunt, se pune peste ceapa si se completeaza cu apa de la stevie in functie de cat de deasa vrem ciorba.
  • Tot atunci se pune si orezul spalat bine. Cand orezul a fiert, se potriveste de sare si se stinge focul. Se adauga imediat iaurtul amestecat cu ouale batute bine si leusteanul cu patrunjelul tocate.
N Nely`s Blog



Comentarii:

31/03/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de stevie
Ciorba de stevie
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de loboda, stevie si salata verde
Ciorba de loboda, stevie si salata verde
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de stevie
Ciorba de stevie
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: