Petitchef

Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Spalam si taiem aripile care mie imi par imense , le punem la fiert in apa rece.
  • Spumam de cate ori este nevoie si lasam sa fiarba bine, aproximativ 1:30 min, dupa care tocam legumele dupa preferinte si le punem in ciorba.
  • Cand cartofii sunt fierti adaugam si tocana de legume si lasam sa fiarba cateva minute, punem si taiteii si zeama de varza dupa gust si lasam sa mai dea cateva clocote pana fierb taiteii.
  • Potrivim gustul de sare si punem leusteanul tocat marunt. Servim cu ceapa verde sau ardei iute.


Întrebări:




Comentarii:

John Doe, 27/07/2017

Execrabil! Doar cand vad poza....

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 27/07/2017

Un fel de ghiveci cu zeama de varza plus taitei ! Aveai nevoie doar de 2-3 cepe uscate (ceapa verde merge la ciorbele de verdeturi gen loboda, stevie, salata, spanac), 1 morcov mare sau 2 mai mici, 1 ardei gras, 1 cartof, 2-3 rosii, o mana de fidea, zeama de varza(se poate inlocui cu bors sau lamaie) si leustean ! Atat ! Telina, radacina de patrunjel si pastarnacul se folosesc la supe unde se fierb intregi dupa care se scot, iar dovlecelul la ciorba taraneasca de legume sau de dovlecei! La ciorba, mai ales daca e de carne, nu ai nevoie de toate radacinoasele astea, lasa gustul carnii sa predomine!

(0) (0) Abuz
26/05/2016

Ce-i aia tocana de legume la ciorba ?

(2) (0) Abuz
02/05/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează