Petitchef

Ciorba taraneasca de pui

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
carne de pui


ardei gras

albitura(telina,patrunjel)



fasole verde

rosii

bors

verdeata(patrunjel si leustean)

Preparare

  • Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in clocot,se spumeaza si se adauga legumele(fara rosii) taiate.
  • Dupa ce au fiert se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se mai fierbe cateva minute.Se acreste cu bors(fiert in prealabil),se condimenteaza dupa gust si se adauga verdeata tocata marunt.

Poze

CIORBA TARANEASCA DE PUI, poza 1CIORBA TARANEASCA DE PUI, poza 2CIORBA TARANEASCA DE PUI, poza 3CIORBA TARANEASCA DE PUI, poza 4CIORBA TARANEASCA DE PUI, poza 5



Comentarii:

16/07/2013

Mi-a iesit delicioasa

(0) (0) Abuz
19/02/2012

Esti varza

(0) (0) Abuz
iulian, 17/12/2009

Multumim foarte reusita reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui
Ciorba taraneasca cu carne de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: