Petitchef

Ciorba de vita cu fasole verde

Felul principal
9 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 9
500 g carne de vita taita cubulete

800 g fasole verde la conserva

2 cepe


4 teline


Un sfert gulie

Delikat

200 g rosii conserva

Bors praf

Piper

Preparare

  • Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda.
  • Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt.
  • Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva.
  • Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.



Comentarii:

14/05/2016

Si eu sunt de parere ca sunt prea multe legume in aceasta ciorba, ar trebui eliminate telinele, pastarnacul, gulia si doi morcovi din cei patru pentru ca sunt prea de ajuns doi morcovi, doua cepe, fasolea verde si rosiile mai ales ca este vorba despre o ciorba cu carne, e drept ca ar mai merge un cartof mediu pentru designul farfuriei. Nici eu nu sunt de acord cu borsul de la plic si delikatul pentru ca sunt numai chimicale, dar cine vrea nu are decat sa le foloseasca. Nu stiu cine a comentat aici foarte urat ca nu-si da numele vad. Daca nu-ti place spune, dar pentru ce sa jignesti? Urat din partea persoanei respective, se vede ca nu prea are cei sapte ani de acasa.

(0) (0) Abuz
stiuca, 14/05/2016

Frastilor acest sai este de bucatarie ,NU DE SANATATE .!+1 = Tot ce este gustos NU ESTE SANATOS .Acuma fiecare face cum DORESTE si pune CEEA CE DORESTE,iar gustul nu iasa la fiecare bucata LA FEL .ROMANII se pricep cel mai bine la FURAT SI CRITICAT .Macar sa se aptina ,aviz amatorilor .

(0) (0) Abuz
13/05/2016

Cum să fierbi vita cubuleţe 2,5 ore? Ce faci cu 2 păstârnaci care pot avea 0,5 kg? 4 ţeline?? poate dacă are 50 g una! Borş praf?? de ce nu lichid, fiert în prealabil? Delikat??? Sub nici o formă! Dacă nu găseşti fasole verde proaspătă, sugerez fasole congelată Bonduelle. Piperul să-l pună doar cine vrea, în farfurie!

(0) (1) Abuz
13/05/2016

Vrei sa ne otravesti cu delicacat? Scarba ordinara ce esti, mars de-aici!

(0) (2) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vita
Ciorba de vita
2 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Ciorba de fasole verde
Ciorba de fasole verde
4 porții
41 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de fasole verde
Ciorba de fasole verde
5 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Uleiul de masline - Aurul verde!Uleiul de masline - Aurul verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: