Petitchef

Ciorba de gaina cu gulie

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o jumatate de gaina de curte;

2 cepe;



un ou;

o ceasca cu rosii conservate;

patrunjel, sare, piper.

Preparare

  • Portionezi, speli si pui gaina la fiert, la foc mic. Spumuiesti de cate ori este nevoie si lasi sa fiarba pana se patrunde carnea.
  • Cureti, speli si toci marunt legumele . Cand este fiarta carnea adaugi in ciorba ceapa si morcovul.
  • Lasi sa fiarba 20 de minute si adaugi gulia si rosiile tocate marunt. Mai lasi sa fiarba 10-15 minute si opresti focul.
  • Potrivesti de sare si piper si bati oul. Mesteci in ciorba in timp ce adaugi oul incet, ca sa se formeze zdrente.
  • Servesti ciorba fierbinte presarata cu patrunjel proaspat tocat si cu un ardei iute.

Întrebări:




Comentarii:

17/10/2011

C est tres bonne cette soupe ,extraordinaire

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba moldoveneasca de gaina
Ciorba moldoveneasca de gaina
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de gaina (reteta video)
Ciorba de gaina (reteta video)
4 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de gaina cu taitei de casa
Ciorba de gaina cu taitei de casa
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: