Petitchef

Ciorba radauteana

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Legumele se curata si se spala. Morcovii si patrunjelul se taie in 2, cartofii se taie in cuburi mari, iar ceapa se lasa intreaga, aceasta se foloseste doar pentru gust; dupa ce firbe se arunca. Legumele se pun la fiert in apa cat sa le acopere bine.
  • Se firb pana devin moi ca si cartofii pentru piure. Intre timp carnea de pui se taie feliute subtiri. Cand legumele au fiert se scot si se pune la fiert carnea de pui. Intre timp se face un piure din cartofi, patrunjel si 2 morcovi, unul se taie feliute si se pune la sfarsit in ciorba.
  • In timp ce fierbe carnea supa se spumeaza. cand carnea a fiert se scoate incet cu o supiera. Zeama se strecoara si se pune intr-o oala curata. Se incorporeaza incet piureul de legume.
  • Se bat spuma 4 galbenusuri, se adauga si 4 linguri generoase de smantana. Va recomand fara insa a incerca sa fac reclama smantana de la napolact care are gustul si consistenta smantanei de la tara.
  • Se adauga cate un polonic(cam 3-4) din supa in mixtura de oua si smantana si se amesteca incet. Apoi se adauga cu grija in supa, aceasta nu trebuie sa fie fiarta ci doar fierbinte.
  • Se amesteca incet si se adauga si carnea. Se mai tine un pic pe foc ca sa se intrepatrunda toate gusturile. Cand e gata se stinge focul si se pune in ciorba 2-3 linguri de otet. Se serveste cu usturoi, smantana si otet fiecare puse in boluri separate.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează