Petitchef

Ciorba taraneasca de vacuta

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie carnea si legumele bucatele , mai putin ceapa si prazul care urmeaza sa fie scoase dupa ce au fiert.
  • Intr-o oala se pun patru litrii de apa in care se pune carnea impreuna cu legumele taiate anterior. Se adauga un pic de sare si doua linguri de pasta de rosii si se lasa la fiert.
  • Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orezul . adaugat impreuna cu orezul ,mazarea si pastaile de fasole pentru ca erau congelate si aveau nevoie de acelasi timp de fierbere. In cazul in care le puneti crude , le adaugati impreuna cu legumele si carnea.
  • Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga borsul si restul de pasta de rosii. Se potriveste de sare si se adauga patrunjel taiat marunt.
    Se poate servi cu smantana.


Poze

Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 2
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 3
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 4
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 5
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 6
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 7
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 8
Ciorba taraneasca de vacuta - poza 9

Întrebări:




Comentarii (33):

caenudevs, 03/10/2016

Este foaaarte bună,şi mai ales dacă pui şi puţină smântână şi cu un ardel iute

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/09/2016

Preferata mea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/11/2013

Eh

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cristina_i2017_1
cristina_i2017_1, 31/01/2018

De fapt constanta_s2014 imi pare rau ca am adus o critica la adresa ta, ai perfecta dreptate fata de cei care posteaza retete. cei mai multi nu au habar ce fac. si nici cei care comenteaza de multe ori si dau sfaturi gen " foloseste mazare bonduele congelata". cat despre a face o ciorba... o sa folosesc sfatul tau legat de timpul de fierbere al carnii si in rest... citind pe ici pe colo... voi improviza

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/09/2016

Of, of, of... Invata intai sa gatesti si abia atunci apuca-te sa postezi retete. Cum iti inchipui tu ca o sa fiarba carnea de vita in 20 de minute? Pentru carnea asta trebuie cel putin 2 ore ca sa se patrrunda. Carnea trebuie spumata, altfel o sa mananci o zeama cu bucatele se sange inchegat in ea si nu e ok. Legumele se adauga atunci cand carnea este pe jumatate fiarta, si nu as pune orez in ciorba pentru ca se face ca un terci. La ciorbe cel mai bine merg rosiile proaspete sau rosiile in bulion sau sucul de rosii dar nu pasta de rosii, iar pentru final borsul proaspat pe care il gasim in orice supermarket si in niciun caz cel la plic care e otrava curata.

(2) (0) Abuz
11/01/2015

Excellent, vreau sa stiu de ce se scoate ceapa la final si nu se toaca si ea? 10

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Buna

(0) (0) Abuz
14/04/2014

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Superba

(0) (0) Abuz
12/02/2014

SUPER

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează