Petitchef

Ciorba taraneasca de vacuta

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g carne de vita



300 g cartofi curatati

100 g mazare

50 g orez

100 g fasole pastai

1 ceapa

1 praz

sare, piper

1 lingura de'' bors magic ''

100 g pasta de rosii

patrunjel

Preparare

  • Se taie carnea si legumele bucatele , mai putin ceapa si prazul care urmeaza sa fie scoase dupa ce au fiert.
  • Intr-o oala se pun patru litrii de apa in care se pune carnea impreuna cu legumele taiate anterior. Se adauga un pic de sare si doua linguri de pasta de rosii si se lasa la fiert.
  • Cand legumele sunt aproape fierte se adauga orezul . adaugat impreuna cu orezul ,mazarea si pastaile de fasole pentru ca erau congelate si aveau nevoie de acelasi timp de fierbere. In cazul in care le puneti crude , le adaugati impreuna cu legumele si carnea.
  • Dupa ce au fiert toate ingredientele se adauga borsul si restul de pasta de rosii. Se potriveste de sare si se adauga patrunjel taiat marunt.
    Se poate servi cu smantana.

Poze

Ciorba taraneasca de vacuta, poza 1Ciorba taraneasca de vacuta, poza 2Ciorba taraneasca de vacuta, poza 3Ciorba taraneasca de vacuta, poza 4Ciorba taraneasca de vacuta, poza 5Ciorba taraneasca de vacuta, poza 6Ciorba taraneasca de vacuta, poza 7Ciorba taraneasca de vacuta, poza 8Ciorba taraneasca de vacuta, poza 9


Comentarii (33):

caenudevs, 03/10/2016

Este foaaarte bună,şi mai ales dacă pui şi puţină smântână şi cu un ardel iute

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/09/2016

Preferata mea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/11/2013

Eh

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cristina_i2017_1
cristina_i2017_1, 31/01/2018

De fapt constanta_s2014 imi pare rau ca am adus o critica la adresa ta, ai perfecta dreptate fata de cei care posteaza retete. cei mai multi nu au habar ce fac. si nici cei care comenteaza de multe ori si dau sfaturi gen " foloseste mazare bonduele congelata". cat despre a face o ciorba... o sa folosesc sfatul tau legat de timpul de fierbere al carnii si in rest... citind pe ici pe colo... voi improviza

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/09/2016

Of, of, of... Invata intai sa gatesti si abia atunci apuca-te sa postezi retete. Cum iti inchipui tu ca o sa fiarba carnea de vita in 20 de minute? Pentru carnea asta trebuie cel putin 2 ore ca sa se patrrunda. Carnea trebuie spumata, altfel o sa mananci o zeama cu bucatele se sange inchegat in ea si nu e ok. Legumele se adauga atunci cand carnea este pe jumatate fiarta, si nu as pune orez in ciorba pentru ca se face ca un terci. La ciorbe cel mai bine merg rosiile proaspete sau rosiile in bulion sau sucul de rosii dar nu pasta de rosii, iar pentru final borsul proaspat pe care il gasim in orice supermarket si in niciun caz cel la plic care e otrava curata.

(1) (0) Abuz
11/01/2015

Excellent, vreau sa stiu de ce se scoate ceapa la final si nu se toaca si ea? 10

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Buna

(0) (0) Abuz
14/04/2014

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Superba

(0) (0) Abuz
12/02/2014

SUPER

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
8 porții
2h30m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: