Petitchef

O supa de toamna ( autumn soup)

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Punem la inmuiat toate legumele,in cele 2 linguri ulei de masline +1 -2 linguri de apa,la foc iute,amestecam din cind in cind,iar cind legumele s-au inmuiat ,completam cu apa cu cca 4-5 cm deasupra nivelului lor,lasind focul mai moale.
  • Cind incepe fierberea adaugam si pastele,acoperim oala cu un capac si fierbem cca 15-20 minute,potrivim de sare si piper iar la sfirsit,dupa ce am inchis focul,adaugam patrunjelul verde.

Poze

O SUPA DE TOAMNA ( AUTUMN SOUP), poza 1
O SUPA DE TOAMNA ( AUTUMN SOUP), poza 2
O SUPA DE TOAMNA ( AUTUMN SOUP), poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Harira, supa marocana


Comentarii:

30/10/2013

Bon apettit!

(0) (0) Abuz
06/02/2013

BUN, SANATOS

(0) (0) Abuz
02/02/2013

Foarte buni

(0) (0) Abuz
11/11/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
Supa de pui tortilla/ chicken tortilla soup
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa toscana de naut (tuscan chickpea soup)
Supa toscana de naut (tuscan chickpea soup)
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.