Tortelloni di bresaola umplute cu rucola și ricotta: gustoase și gata în 10 minute!

Antreuri
Foarte ușor
10 min
245 Kcal

Tortelloni Bresaola umplute cu ricotta și rucola sunt un aperitiv rece rapid, ușor și gustos, perfect pentru orice ocazie. Preparate cu felii subțiri de bresaola în loc de paste, acestea învelesc o umplutură cremoasă de ricotta proaspătă, parmezan, rachetă tocată și coajă de lămâie. Gata în doar 10 minute și fără gătire, sunt ideale pentru un aperitiv gustos sau o cină ușoară. Contrastul dintre moliciunea ricotta, prospețimea rachetei și aroma puternică a bresaola oferă un echilibru perfect al aromelor, care poate fi pus în valoare cu un strop de ulei de măsline extravirgin. Simplu de preparat și cu un rezultat surprinzător, aceste tortelloni cu bresaola sunt alegerea ideală atunci când doriți să aduceți la masă ceva rafinat, dar necomplicat. Încercați-le și cuceriți pe toată lumea la prima degustare!

Ingrediente

4

Materiale

  • Răzătoare
  • Furculiță
  • Bol