Petitchef

Cannelloni cu spanac si ricotta

O reteta usoara si foarte gustoasa.

Felul principal
2 porții
15 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spanacul l-am tocat mai marunt si l-am scurs foarte bine. Si ricotta am lasat-o putin la scurs.
  • Am ales sa folosesc sosul de paste deja facut caci e mai aromat putin. Dar azi mi-am luat un ghiveci cu busuioc si de acum voi avea vesnic busuioc proaspat.
    Spanacul l-am amestecat cu branza si usturoiul pisat pana s-au imbinat perfect. M-am ajutat de o seringa (aceea care o folosec si la torturi) sa pot umple cannelloni caci textura compozitiei m-a impiedicat sa-i pot umple cu o lingurita.
  • Tava se unge cu unt si se aseaza tuburile. Peste ei se adauga 3-4 linguri de sos de rosii. Mozzarela am taiat-o felii si am asezat-o peste tuburi.
    Au stat la cuptor la foc mic pana mozzarela s-a rumenit frumos.
    Pofta buna!


Poze

Cannelloni cu spanac si ricotta
Cannelloni cu spanac si ricotta - poza 2
Cannelloni cu spanac si ricotta - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

gheo, 07/09/2018

Aproape perfect !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/01/2015

Iti incanta papilele gustative......foarte bun

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
19/01/2013

Minunata!!!

(0) (0) Abuz
01/05/2012

Excelenta reteta !!!
Dar Nu va chinuiti cu seringa !
Am facut reteta chiar azi , si am umplut Canniloni cu degetul , a mers atita de simplu , ca nici nu va puteti inchipui , simplu si rapid !!! Florica

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cannelloni cu ciuperci și cârnați
Cannelloni cu ciuperci și cârnați
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Börek, delicatesa turceasca cu spanac
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ricotta - urda italiana Ricotta - urda italiana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează