Petitchef

Costite la gratar cu sos cajún

Felul principal
6 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1.5 kg costita de porc


Pentru sos:

1 lingura de praf de usturoi

1 lingura de praf de ceapa

1 lingurita de piper negru

1 lingurita de piper alb

1 lingura de cimbru

1/2 lingurita de oregano

2 linguri de boia dulce

1 lingurita de boia picanta

1/2 pahar de vin alb sec

2 linguri de ulei de masline

Preparare

  • Se taie costita in fasii si se sareaza. Se pun intr-un bol toate condimentele, se adauga vinul si uleiul si se amesteca bine.
  • Se unge carnea cu acest sos si se pune intr-un recipient inchis. Se lasa in frigider peste noapte. Se prajeste pe gratar.

Poze

Costite la gratar cu sos cajún, poza 1Costite la gratar cu sos cajún, poza 2Costite la gratar cu sos cajún, poza 3Costite la gratar cu sos cajún, poza 4Costite la gratar cu sos cajún, poza 5




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Costite de miel in sos de vin alb
Costite de miel in sos de vin alb
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Costite de porc la gratar cu sos bbq si sirop de artar
Costite de porc la gratar cu sos bbq si sirop de artar
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Costite picante la cuptor cu varza calita
Costite picante la cuptor cu varza calita
8 porții
2h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: