Petitchef

Porc cu ananas i sos dulce-acrior

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g pulpa de porc taiata fasii,

150 g ananas cuburi,

1 ardei verde si o ceapa taiate julien,

3 catei de usturoi taiati felii,

100 g de rosii in bulion,

50 ml vin alb demidulce,

oregano, busuioc, sare, piper.

Preparare

  • Intr-o tigaie incinsa am adaugat 2 linguri de ulei si a pus la calit ceapa si ardeiul. Cand au inceput sa prinda culoarea aurie a adaugat ananasul.
  • Am amestecat usor si a lasat 5 minute pe foc.
  • A adaugat apoi carnea de porc, usturoiul, condimentele.
  • Dupa alte 5 minute a adaugat rosiile si vinul.
  • Cand savoarea va umple bucataria, atunci stiti ca e gata.
  • Serviti cu orez, noodles, sau taitei normali cum am facut noi.

Poze

Porc cu ananas i sos dulce-acrior, poza 1Porc cu ananas i sos dulce-acrior, poza 2Porc cu ananas i sos dulce-acrior, poza 3Porc cu ananas i sos dulce-acrior, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1h5m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteSa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua!Sa mancam dulce si sa vorbim dulce - Baclavaua!Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: