Petitchef

Porc in sos alb

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 gr. pulpa de porc

30 gr. unt

100 ml vin alb sec

150 gr. smantana grasa

1 lingurita mustar

1 crenguta cimbru proaspat

sare

piper proaspat macinat

Preparare

  • Taiem carnea in bucatele mici si o prajim timp de 10 minute in untul incins. Dupa ce s-a rumenit carnea adaugam vinul, lasam sa dea cateva clocote si adugam smantana. Saram, piperam, adaugam mustarul si cimbrul, dupa care lasam la foc mic pana se patrunde carnea.



Comentarii (29):

Andreea, 22/08/2017

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
CristianaAvramescu, 10/09/2015

Bun.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/10/2014

Este delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2014

E foarte gustos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/10/2013

Super bun!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Petre, 27/05/2017

N..am gatit dar stiu ca folosind vinul carnea devine mai gustoasa. Unii folosesc si bere cand fac gratar ca sa marineze inainte ..insfsrsit ..aici nici prea multe condimente nu a pus deci gustul carnii si al smantanii vor fi pregnante totusi nu cred ca e indicat sa mancam portii prea mari dar desigur e fff bun cu muraturi si mamaliguta si in special iarna findca e ff sotioasa

(0) (0) Abuz
22/06/2015

Excelenta

(0) (0) Abuz
12/08/2014

Cred ca este bun acest meniu si voi incerca chiar azi

(0) (0) Abuz
11/08/2014

Fb

(0) (0) Abuz
11/08/2014

*****

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Porc milanez cu sos cu lamaie si capere
Porc milanez cu sos cu lamaie si capere
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Porc in sos alb
Porc in sos alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Buturuga de craciun cu clatite
Buturuga de craciun cu clatite
10 porții
3h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6h10m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiPastarnacul sau morcovul albPastarnacul sau morcovul alb

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: