Petitchef

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
40 min
1 h 15 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru sosul de ciuperci:

Preparare

  • Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza.
  • Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
  • Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat.
  • Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana. Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.


Poze

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 2
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 3
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 4
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 5
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 6
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 7
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 8
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 9
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 10
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 11
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 12
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 13
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 14
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 15
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci - poza 16

Întrebări:




Comentarii:

23/03/2015

Delicioasa... Si acum ma ling pe degete

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2013

Super arata banuiesc ca si gustul e la fel

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/07/2013

Foarte buna! cat despre calorii....depinde de marimea portiei si cantitatea consumata!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/02/2014

Este o reteta care se pregateste repede ,nu este prea scumpa ca pret dar este foarte gostoasa.V-o recomand!

(0) (0) Abuz
19/06/2013

PORC CU CIUPERCI SMANTANA CEAPA CALITA O ADEVARATA BOMBA CALORICA

(0) (0) Abuz
24/01/2013

Cred ca este foarte buna. O sa incerc si eu s-o fac! Multumesc pt.reteta.

(0) (0) Abuz
10/11/2012

Excelent si simplu

(0) (0) Abuz
30/06/2012

Arata bine mai ales servita cu asparagus da bine .felicitari

(0) (0) Abuz
25/07/2011

Delicios !!!

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 13/04/2010

Excelent am sa experimentez imediat reteta...fara cuvinte....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează