Petitchef

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g cotlet de porc intr-o bucata

100 g carne de porc tocata

4-5 felii de bacon

1-2 dinti de usturoi

1 ou

sare, piper, patrunjel tocat


Pentru sosul de ciuperci:

1 conserva de ciuperci intregi

150 ml smantana

1/2 ceapa

2 linguri de ulei

1 lingura de faina alba de porumb

sare, piper, patrunjel

Preparare

  • Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza. Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
  • Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat. Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana.
  • Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.

Poze

Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 1Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 2Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 3Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 4Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 5Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 6Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 7Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 8Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 9Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 10Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 11Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 12Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 13Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 14Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 15Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci, poza 16


Comentarii:

17/10/2016

Am facut reteta este foarte gustoasa.am adaugat garnitura de orez.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/09/2013

Minunat

(0) (0) Abuz
12/01/2013

Arata f. bine.....am s-o incerc si eu.

(0) (0) Abuz
torzsok tibor
torzsok tibor, 07/08/2010

Am pregatit duminica trecuta. Este exceptional. Felicitari pentru reteta.

(0) (0) Abuz
cory-ramy
cory-ramy, 09/12/2009

Minunat.. o sa o fac de revelion!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
1h55m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (reteta video)
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cotlet de porc in sos de rosii si vin
Cotlet de porc in sos de rosii si vin
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperciSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: