Petitchef

Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Felul principal
4 porții
2 ore
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intrun cratit, punem uleiul la incins, adaugam ceapa , calim pana devine sticloasa, punem carnea spalata si taiata bucatele, amestecam mereu pana se prajeste carnea, adaugam boia, vegeta, piper, dafinul, apoi f. putina apa.
  • Fierbem la foc mic si complatam apa cand scade. In momentul in care s-a fiert carnea, separat intrun bol, amestecam faina cu bulionul si adaugam peste carne, amestecand sa nu se faca cocoloase, lasam sa dea in clocot, sa se ingroase sosul.
  • Stingem focul si presaram verdeata. Se serveste cu mamaliguta calda sau rece.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

26/05/2015

Este ok

(0) (0) Abuz
03/06/2013

Este o mancare foarte buna si rapida

(0) (0) Abuz
29/03/2013

SUPER

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de porc cu ghebe
Pulpa de porc cu ghebe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: