Petitchef

Pește florentin

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor
Un pic mai multa sanatate in farfurie

Ingrediente

4

Preparare

  • Pește se lasă la decongelat în frigider peste noapte.
    A doua zi se lasă la zvântat.

    Amestecăm pesmetul cu sarea, piperul și praful de nucșoară.
    Trecem fileurile de pește prin pesmet și le punem într-o tavă tapetată cu hârtie pergament unsă cu ulei de măsline.

    Stropim peștele cu puțin ulei de măsline și punem la cuptor (preîncălzit la 200 grade C) pentru 30 minute.

    La jumătatea timpului se întorc fileurile și pe partea cealaltă.
    Între timp pregătim spanacul.

    Curățăm usturoiul și-l tocăm mărunt.
    Încingem 2 linguri ulei de măsline într-un wok și călim câteva secunde usturoiul, apoi adăugăm spanacul spălat și scurs de apa.

    În cazul în care folosiți spanac congelat, se pune congelat în wok, dar atenție să nu sară uleiul.
    Adăugăm 100 ml vin alb sec și călim la foc mare pentru 10 minute.
    Condimentăm cu sare și păstrăm la cald până la servire.

    Servim fileurile de pește pe pat de spanac și stropim totul cu suc proaspăt de lămâie.

    Poftă bună!

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii (20):

02/12/2013

Mmmmm.....delicios..

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
AliceM
AliceM, 14/01/2015

Sanatos & Delicios!!!

(0) (0) Abuz
09/03/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz
02/12/2013

Dietetica dar sanatoasa...........

(0) (0) Abuz
Theodora, 01/12/2013

Hmmm!!!!!!!! Cam SEACA parca. ii lipseste CEVA

(0) (0) Abuz
ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 01/12/2013

Praf

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Prea dietetica!

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Foarte gustoasa si dietetica!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste in sos de rosii cu vin
Peste in sos de rosii cu vin
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Peste prajit cu sos de ciuperci
Peste prajit cu sos de ciuperci
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Zucchini cu lamaie si feta
Zucchini cu lamaie si feta
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta italiana de Paste
Tarta italiana de Paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei