Petitchef

Curcan la cuptor cu cartofi si cascaval

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele superioare le-am dezosat iar cele inferioare le-am crestat bine pana a ajuns la os. A preparat o marinata din sos de soya si codimente .
  • A pus sosul de marinata intr-o punga si apoi am pus carnea a legat la gura incercand sa scot tot aerul din punga. Apoi a scuturat un pic punga si a lasat la macerat vreo 2 zile.
  • Tineti cont ca am avut o curca de tara care are carnea mai vanjoasa. A folosit o punga pentru cuptor in care a pus un strop ulei de masline, carnea cateva bucati de morcov si cateva buchetele de brocoli.
  • A legat punga la gura si a dat la cuptor pt 30-45 minute. Intr timp Cartofii i-a curatat si taiat cubulete, i-a fiert un pic cam 15 minute de cand incepe apa sa fiarba.
  • Apoi a luat un vas termorezistent l-a uns cu unt, am pus cartofii si apoi deasupra cascavl ras.
  • A dat la cuptor pentru 10 minute.Cand carnea e aproape gata se rupe punga si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca.Se servesc calde cu o salata de primavara.

Poze

Curcan la cuptor cu cartofi si cascaval, poza 1
Curcan la cuptor cu cartofi si cascaval, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

25/01/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
Cuiburi din cartofi cu oua de prepelita
12 porții
42 min
Ușor
3.2 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Curcan la cuptor cu legume
Curcan la cuptor cu legume
4 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Curcan la cuptor
Curcan la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Curcan si fasole pastai in sos de vin alb la cuptor
Curcan si fasole pastai in sos de vin alb la cuptor
4 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: