Petitchef

Quiche cu sparanghel

Felul principal
4 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Aluatul descongelat se intinde si se asaza in tava. Daca vreti sa-l faceti in casa, gasiti reteta aici. Se inteapa cu furculita si se pune la cuptor 15 minute la 185ºC.
  • Sparanghelul se curata de partea dura, se spala si se usuca cu hartie absorbanta. Se frige in tigaie cu o lingura de ulei. Se taie bucati (se poate taia si inainte de a-l praji).
  • Baconul se taie bucati mici si se frige. Se bat ouale cu smantana, se adauga branza, sparanghelul si baconul. Se pune sare si piper.
  • Se toarna peste aluat si pe deasupra se presara patrunjel tocat. Se pune la cuptor 30 minute la 185ºC.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Quiche cu sparanghel, poza 1
Quiche cu sparanghel, poza 2
Quiche cu sparanghel, poza 3
Quiche cu sparanghel, poza 4
Quiche cu sparanghel, poza 5
Quiche cu sparanghel, poza 6
Quiche cu sparanghel, poza 7
Quiche cu sparanghel, poza 8
Quiche cu sparanghel, poza 9
Quiche cu sparanghel, poza 10

Întrebări:




Comentarii:

angela2011
angela2011, 16/09/2013

FOARTE BUN !......MERITA INCERCAT

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Buna tare...

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Imbietor

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
16/04/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de retete Sparanghel – colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.