Petitchef

Mix de fructe de mare marinate cu lime

Felul principal
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie calamarul in inele. Se curata crevetii si se lasa doar coditele. Se taie pestele. Se asaza 2 pahare de apa intr-o tigaie medie, se adauga uleiul, otetul, vinul, usturoiul, mirodeniile, o jumatate lingurita de sare si piper si se lasa 10 minute la foc mediu.
  • Se da amestecul la foc iute, se adauga crevetii, scoicile, se lasa 1 minut si se adauga calamarii, se mai lasa 1 minut.
  • Se rastoarna intr-un bol si se adauga ardeiul gras, cel iute si lamaie. Se lasa cateva ore la frigider sau peste noapte. Se prajeste in vin alb si putin unt impreuna cu pestele alb.
  • Se presara patrunjelul si masline si un sos alb din zeama si coaja de la lima, smantana, coriandru, salata verde.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare
Paella cu fructe de mare
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella cu pui si fructe de mare
Paella cu pui si fructe de mare
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Lamaia vs Lime Lamaia vs Lime Za'atar - mix de condimente Za'atar - mix de condimente

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei