Petitchef

Legume stir-fry

Antreuri
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor
Legume stir-fry
  • (4.71/5 - 7 voturi)
  • 25
Legume stir-fry
 

Ingrediente

Numarul de porții: 2


1 ardei gras


ghimbir proaspat

2 catei de usturoi

2 linguri sos soia

1 lingurita zahar

1 lingurita otet

sare

Preparare

  • Se taie ceapa solzi, ardeiul si varza fasii subtiri, morcovul se taie fasii cu un curatator de legume. Se incinge ulei intr-o tigaie si se adauga ghimbirul si usturoiul taiate fin.
  • Se pune ceapa, morcovul, ardeiul si varza in aceasta ordine, lasand fiecare leguma sa se caleasca 2-3 minute la foc iute inainte de a o adauga pe urmatoarea.
  • Nu se lasa foarte mult pe foc, legumele trebuie sa fie crocante. Spre final se adauga sosul de soia, otetul si zaharul.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: