Petitchef

Ghiveci de legume cu piept de pui

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie. Spala legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
  • Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el.
  • Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa acre condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezonam cu verdeata.
  • Ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.


Întrebări:




Comentarii:

kun.marika, 15/08/2010

Foarte bun si sanatos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează