Petitchef

Parjoale din legume

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4



orez fiert


telina

sare,

piper

pesmet

faina alba

patrunjel proaspat.

Preparare

  • Zarzavatul spalat si curatat il punem la fiert. Tot la fel procedam si cu orezul,il fierbem ,scurgem apa in care a fiert si il lasam la racit.
  • Dupa ce zarzavatul a fiert,il pasam mai grosier cu o furculita, apoi adaugam faina, sarea, piperul, orezul si patrunjelul tocat marunt.
  • Amestecam bine si cu palmele umede formam parjoalele pe care le trecem prin pesmet.
  • Cand le-a terminat de modelat,le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos, apoi le lasam pe prosoape de hartie sa scapam de uleiul in exces.

Poze

Parjoale din legume, poza 1
Parjoale din legume, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pârjoale de cartofi cu verdeață
Pârjoale de cartofi cu verdeață
4 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei